Sikkerjernbane AS

Startet med én ansatt – Nå er de 17 ansatte som har sikret seg Gaselle-prisen to år på rad

 Digital markedsføringStartet med én ansatt – Nå er de 17 ansatte som har sikret seg Gaselle-prisen to år på rad

Sikkerjernbane AS

Sikker Jernbane er en stolt og profesjonell bedrift som bygger og vedlikeholder jernbaner over hele landet. Med to gaselle-priser, kan man si at veksten har vært enorm, med ingen ende i sikte. Her går ting virkelig på skinner!

Levert tjenester

Digitale Annonser
Grafisk design
SEO
Nettside
Bøk et møte

Utfordringen

Ut av Boksen kan utvikle en helhetlig strategi innen digital markedsføring for din bedrift. På den måten er du representert i alle relevante kanaler (nettside, søkemotorer, SoMe etc.). En god strategi skaper en engasjert og lojal kundebase, og baner vei for nye leads innen din målgruppe!

Resultatene

Sikker Jernbane AS har fått en slående vakker og moderne digital profil, takket være de kreative folka i Ut av Boksen. De viser både høy profesjonalitet, og bransjeforståelse. Det har vært et verdifullt samarbeid for oss – Morgan Rostad, Sikker Jernbane AS.

Besøk kunde nettside her

Våre kunder får fantastiske resultater fra oss.

Åpningstider
Man - fre 09. - 16.
Technician repairing a car
700
Leads for LYN Elektro
Mezzo Grill Restaurant
4.5/5
Rating
service- og salgssjef

Gunnar Stene

Ut av Boksen er for oss en viktig samarbeidspartner og har gitt oss flere effektive og gode løsninger. Reklame kampanjene de hjelper oss med leverer konsekvent som forventet eller enda bedre. Vi ser frem til nye måter å nå en større kundemasse sammen med Ut av Boksen.
Senior markedssjef

Daniel Dahlstrøm - Solorkan AS

Ut av Boksen har gitt oss flere effektive og gode løsninger. Reklame kampanjene de hjelper oss med leverer konsekvent som forventet eller enda bedre. Ser frem til nye måter å nå en større kundemasse.
Slettgjelden

Kåre Sinding - Daglig leder

“⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ service. Denne gjengen leverer knallbra resultater til hyggelige priser 👍🏻 kommer til å bruke de masse i årene fremover.”
Motor forum - Fredrikstad

Tommy Høili - Selger

Ut Av Boksen er kreative, gode, og leverer gode produkter til riktig tid! I tillegg viser de god forståelse for både bransje og marked. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sikkerjernbane AS

Morgan Rostad - Daglig leder

Samarbeid med UAB har vært strålende!
" Sikker Jernbane AS har fått en slående vakker og moderne digital profil, takket være de kreative folka i Ut av Boksen. De viser både høy profesjonalitet, og bransjeforståelse. Det har vært et verdifullt samarbeid for oss."
Mezzo grill + Pepos gastropub

Alfredo Yahya Yigiter - eier

Å kunne ha en nettside, og det å være synlig på nett, det har vært alfaog omega for oss. Ut av Boksen Kommunikasjon har blant annet hjulpet oss medSosiale Medier, og videoer, noe som har vist seg å være viktig for at kunder skal finne oss. Samarbeidet med Ut av Boksen har virkelig vært en viktig faktor for oss.
Family sports club - fredrikstad

Mathis Holme - Daglig leder

"Alt av det Ut Av Boksen Kommunikasjon har levert oss har vært kreative og sterke produkter. Vårt samarbeid med hodene i Ut av Boksen har rett og slett vært både ryddig og fint! "
Restaurant HosMartin

Martin Frøik Christiansen - Daglig leder

" Ut av Boksen har løftet HosMartin opp til nye potensialer. Ved å opprette og drifte nettsider, googler-tjenester, og sosiale medier, har kundene strømmet til. I tillegg er de flinke folka i Ut av Boksen Kommunikasjon alltid behjelpelige, når det kommer til utfordringer innen IT. "