Vi leverer skreddersydd digital tjenester til bedrifter.

Vi er et moderne reklame- og mediebyrå i Fredrikstad sentrum som fokuserer på kvalitet over kvantitet. Vi leverer skreddersydd digital markedsføring til store og små bedrifter.

user image
UAB - Verden!
Kreativt byrå
Reklame- og mediebyrå
01
Innovativ Markedsføring som Bryter Grenser

Hos Ut av Boksen AS tror vi på kraften av kreativitet og innovasjon i markedsføring. Vi er ikke ditt vanlige kommunikasjonsbyrå; vi er pionerer som utfordrer det konvensjonelle og strekker grensene for hva markedsføring kan være. Gjennom smarte, unike løsninger kombinerer vi kunsten og vitenskapen i markedsføring for å skape eksepsjonelle merkevareopplevelser som resonnerer og engasjerer.

02
Erfaring Møter Innovasjon

Grundlagt i november 2018 gjennom en fusjon mellom Designik og Provis, kombinerer Ut av Boksen AS det beste fra to verdener: Designik's omfattende erfaring med design og video, og Provis' spisskompetanse innen markedsføring og utvikling. Dette partnerskapet har vist seg å være en dynamisk duo, som leverer enestående resultater gjennom en blanding av kreativitet, teknologisk innsikt, og markedsføringsekspertise.

03
Lokal Nærvær, Global Visjon

Basert i hjertet av Østfold, med et primært fokus på Fredrikstad og Sarpsborg, har vi raskt utvidet vår rekkevidde for å betjene klienter over hele østlandet. Vår lokale forankring kombinert med en global visjon gjør oss til det ideelle byrået for bedrifter som søker innovative og effektive kommunikasjonsstrategier.

04
Tilpasset Markedsføring for Fremtiden

Vår tilnærming til markedsføring er alt annet enn standard. Med et team av unge, innovative profesjonelle som har en lidenskap for teknologi, design, og livsstilen på sosiale medier, leverer vi markedsføringsløsninger som ikke bare er effektive, men som også har en moderne og fremtidsrettet fremtoning. Vår målsetning er å bygge bro mellom merkevarer og deres publikum på måter som skaper varige forbindelser, styrker tillit og fremmer troverdighet.

05
Skal vi jobbe sammen?

Vi er stolte av å være din ultimate ressurs for digital markedsføring. Med mange års erfaring og ekspertise i bransjen, leverer vi skreddersydde og effektive digitale markedsføringsløsninger som virkelig gir resultater.

Hva er Ut av Boksen?

Ut av Boksen er akkurat det det høres ut som. Noe som er litt annerledes, ikke helt standard, litt unikt og kanskje til og med litt smart. Når man tenker utenfor boksen, mener vi at personen har vært snartenkt, kreativ eller løsningsorientert i den gitte situasjonen. Det er akkurat disse tingene vi strekker oss etter. Vi vil se på oss selv som et annerledes markedsføringsbyrå som kommuniserer med publikum på en smart måte. Vi vil være den leverandøren som kan levere noe utenfor rammene, men fortsatt ha et vakkert design, følge retningslinjene og samtidig passe innenfor rammene. Derfor har vi valgt å kalle oss et kommunikasjonsbyrå. Ut Av Boksen kommunikasjon har siden oppstart utført utallige oppdrag i store deler av Østfold og Viken, hovedsakelig i Fredrikstad og Sarpsborg.

Beste fra to verdener

Ut av Boksen AS startet i november 2018, som en sammenslåing av Designik og Provis. Dette partnerskapet var som skapt for hverandre og bringer sammen det beste fra to verdener. Designik har mye og solid erfaring med design og video, og Provis spesialiserte seg i markedsføring og utvikling. Sammen er begge sterkere og gir fantastiske resultater. Her snakker vi virkelig krutt og dynamitt!Å profilere seg riktig kan være avgjørende når en kundebase eller målgruppe skal velge tjeneste eller produkt å benytte seg av. Å skape tillit og troverdighet er derfor svært viktig, slik at kunden velger deg. Det er tross alt målet med markedsføring. Med et ungt og innovativt team, som brenner for teknologi, design og den moderne levemåten på sosiale medier, vi du få markedsføring som både fungerer og har en moderne fremtoning.

Møt et team som jobber med
deg som et team...

Nicole Tom

Daglid leder/Partner

Kevin Kamau

Digital Konsulent/Partner

Daniel Hammer

Salgssjef

Bilde av markus

Markus

Video og Design

Oliver Baltzersen

Lærling

Se hvem vi jobber for

Ut av Boksen er et markedsføringsbyrå som jobber med noen av de mest innovative
og suksessrike bedriftene i Norge. Vi er stolte av våre samarbeidspartnere, og vi er alltid på jakt etter nye prosjekter.
LYN Elektro AS Samarabeid med Ut AV Boksen AS - Mediebyå i Fredrikstad og SarspborgPretec video kundeFamily Sports Club FredrikstadSamarabeid med Ut AV Boksen AS - Mediebyå i Fredrikstad og Sarspborg
Kunnskap innen digital verden

Skal vi jobbe sammen?

Ut av Boksen kan bistå deg med digital markedsføring! Vi kan tilby en totalpakke innen digital markedsføring med elementer som nettside, nettbutikk, annonser og mye mer.

Bli med her!
Kundecaser

UAB + Kunder mål = Sant

Som en pålitelig digital partner for bedrifter, her er noen tjenester og resultater vi har levert til våre kunder.

Utforsk Kunde caser
Fullbooket flere måneder fremover
Les caser her