out of the box - out of this world

Om oss

Tenk UAB!

Vi er et moderne reklame- og mediebyrå i Fredrikstad sentrum som fokuserer på kvalitet over kvantitet.

Hva er Ut av Boksen?

Ut av Boksen er akkurat det det høres ut som. Noe som er litt annerledes, ikke helt standard, litt unikt og kanskje til og med litt smart. Når man tenker utenfor boksen, mener vi at personen har vært snartenkt, kreativ eller løsningsorientert i den gitte situasjonen. Det er akkurat disse tingene vi strekker oss etter. Vi vil se på oss selv som et annerledes markedsføringsbyrå som kommuniserer med publikum på en smart måte. Vi vil være den leverandøren som kan levere noe utenfor rammene, men fortsatt ha et vakkert design, følge retningslinjene og samtidig passe innenfor rammene. Derfor har vi valgt å kalle oss et kommunikasjonsbyrå. Ut Av Boksen kommunikasjon har siden oppstart utført utallige oppdrag i store deler av Østfold og Viken, hovedsakelig i Fredrikstad og Sarpsborg.

Beste fra to verdener

Ut av Boksen AS startet i november 2018, som en sammenslåing av Designik og Provis. Dette partnerskapet var som skapt for hverandre og bringer sammen det beste fra to verdener. Designik har mye og solid erfaring med design og video, og Provis spesialiserte seg i markedsføring og utvikling. Sammen er begge sterkere og gir fantastiske resultater. Her snakker vi virkelig krutt og dynamitt!

Å profilere seg riktig kan være avgjørende når en kundebase eller målgruppe skal velge tjeneste eller produkt å benytte seg av. Å skape tillit og troverdighet er derfor svært viktig, slik at kunden velger deg. Det er tross alt målet med markedsføring. Med et ungt og innovativt team, som brenner for teknologi, design og den moderne levemåten på sosiale medier, vi du få markedsføring som både fungerer og har en moderne fremtoning.

Skal vi jobbe sammen?

Ut av Boksen kan bistå deg med digital markedsføring!

Vi kan tilby en totalpakke innen digital markedsføring med elementer som nettside, nettbutikk, annonser og mye mer.

Bli med