Våre tjenester

Hva kan vi hjelpe deg med?

Markedsrådgivning

Din bedrift skiller seg ut fra andre, og trenger derfor tilpassetstrategi til markedsføring. Vi i Ut Av Boksen har både ekspertisen ogerfaringen for å gi deg den rådgivningen din bedrift trenger.

Les mer

Leads

Markedsføring handler til syvende og sist om å skape leads. Ved hjelp avstrategisk annonsering i de rette kanalene, kan man frembringe engasjement itillegg til å øke antall besøkende på din nettside eller nettbutikk.

Les mer

Digital annonsering

Hvem er dine kunder? Alt dreier seg om kommunikasjon! Gjennom analyse og strategi treffer vi den målgruppen som er riktig for deg. Vi oppretter og styrer dine kampanjer og annonser (Ads) på Google og i Sosiale Medier (SoMe).

Les mer

Videoannonsering

Vi leverer alt innen video produksjon for reklame. Video i annonser og kampanjer gir best effekt med tanke på sosiale medier og Google.

Les mer

Innhold

Innholdsmarkedsføring er et av desterkeste verktøyene for å bygge relasjoner på. Vi hjelper deg med å sette opp en innholdsplan for din digitale markedsføring!

Les mer

Nettsider & nettbutikk

I dagens marked er din bedrifts nettside nøkkelen til suksess. Vi bygger din nettside eller nettbutikk, slik at både kundereisen og søkemotoroptimalisering (SEO) er optimalisert.

Les mer
ANnonser kampanje til Family Sports ClubANnonser kampanje til Family Sports Club

Digital Markedsføring

Ut av Boksen kan utvikle en helhetlig strategi innen digital markedsføring for din bedrift. På den måten er du representert i alle relevante kanaler (nettside, søkemotorer, sosiale medier etc.). En god strategi skaper en engasjert og tilbakevendende kundebase

Les mer
Fordeler med Nyhetsbrev i 2022Fordeler med Nyhetsbrev i 2022

Si det med nyhetsbrev

Et nyhetsbrev kan være det kraftigste verktøyet i inbound marketing, dersom man bruker det rett. Det gjelder bare å sende e-post til riktig person, med riktig budskap! Vi produserer og tilpasser, slik at du når ut til de kundene som betyr mest for deg

Les mer
Visuell profil og identitet til Pepos GastropubFordeler med Nyhetsbrev i 2022

Grafisk design

Vi designer gjerne din bedrifts logo, bilde til sosiale medier eller Grafisk Profil. Du forteller oss om dine ønsker, og vi designer alt til dine sosiale medier, trykksaker og klær.

Les mer

Webflow, Wordpress, Nettbutikk, Web Design

Nettside

I dagens marked er din bedrifts nettside nøkkelen til suksess. Vi bygger din nye hjemmeside eller nettbutikk, slik at både kundereisen og søkemotoroptimalisering (SEO) er konkuransedyktig.

Gjør deg synlig

Sosiale medier

Uansett hvilke sosiale medier (SoMe) bedriften din er på, om det så er Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat eller TikTok, kan vi skape innhold og engasjement ved hjelp av annonser (ads), video og foto, innlegg og tekst, og mye mer.

Markedsføring

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring og innholdsproduksjon, kan være en nyttig snarvei når man ønsker å bygge en relasjon mellom deg og kunden. En tekstforfatter bistår deg med innholdsproduksjon av landingssider og annonser (ads). Ved hjelp av de rette ordene, kan man bygge både tillit og nærhet til kundebasen! I tillegg kan en skribent konstruere tekster og budskap med søkemotoroptimalisering (SEO) i tankene, slik at din bedrift oppnår god synlighet gjennom organisk innhold til Google-søk.

Markedsføring

Digital markedsføring

Ut av Boksen kan utvikle en helhetlig strategi innen digital markedsføring for din bedrift. På den måten er du representert i alle relevante kanaler (nettside, søkemotorer, SoMe etc.). En god strategi skaper en engasjert og lojal kundebase, og baner vei for nye leads innen din målgruppe!

Foto

Foto

Plan og sporing

Analyse og strategi

Målet med salg er å tilfredsstille kundens behov, og målet med markedsføring er å finne ut hvordan dette skal gjøres. Vi bruker analyse og strategi for å nå de konkrete målene kunden har satt seg. Markedsanalyse gir deg et solid innblikk i hva som fungerer, og ikke!

Design og print

Trykksaker

En visuell profil strekker seg utover det digitale. I tillegg til å utvikle nettsider og sørge for god digital markedsføring, tilbyr Ut av Boksen alt innen profesjonelle trykksaker til din bedrift. Vi bistår gjerne i kartlegging av dine behov samt utarbeidelse og klargjøring for trykk. Vi sørger for at dine kataloger, brosjyrer og andre publikasjoner fremstår profesjonell!

Si det med e-post

Nyhetsbrev

Et nyhetsbrev kan være det kraftigste verktøyet i inbound marketing, dersom man bruker det rett. Det gjelder bare å sende e-post til riktig person, med riktig budskap! Vi produserer og tilpasser, slik at du når ut til de kundene som betyr mest for deg.

Utseende og stil

Grafisk design

Vi designer gjerne din bedrifts logo, bilde til sosiale medier eller Grafisk Profil. Du forteller oss om dine ønsker, og vi designer alt til dine sosiale medier, trykksaker og klær.

Google, ads og SoMe

Digitale Annonser

Hvem er dine kunder? Alt dreier seg om kommunikasjon! Gjennom analyse og strategi treffer vi den målgruppen som er riktig for deg. Vi oppretter og styrer dine kampanjer og annonser (ads) på Google og i Sosiale Medier (SoMe), slik at du får høyest mulig avkastning og profitt på ditt markedsføringsbudsjett.

Google

SEO

Våre nettsider er basert på et moderne design, i kombinasjon med gode resultatoppnåelser på Google. Med verktøy som WordPress, WebFlow og en skarp penn, kan vi utvilke din nettside med søkemotoroptimalisering (SEO) gjennom organisk innhold, og alt av tilhørende analyse.

Video for bedrifter

Videomarkedsføring

Et bilde sier mer enn tusen ord, men et bilde i kombinasjon med et budskap er uvurderlig. Vårt team fanger ditt uttrykk og identitet ved hjelp av video, drone og foto.

Et videomarkedsføringbyrå som er med deg fra start til slutt.

Nysgjerrig? Skal vi ta en prat?
En uforpliktende samtale for å se om vi er en match.
Vurdering av din nettside om ønskelig. Strategisk vurdering av din bedrift, behov og budsjett.

Ta kontakt
01

Få tilbud

Kontakt oss med ditt behov, spørsmål eller visjon. En av ekspertrådgiverne vil kontakte deg snarest.

02

Ide´ og utvikling

Vi starter med et tomt lerret. Teamet vårt vil hjelpe deg med ideen, storyboardet og strategien.

03

Action day

Etter at alt er avtalt, legger vi en god plan for når vi skal filme og hvor lang tid det vil ta å levere det første utkastet.