LYN Elektro AS

Fullbooket flere måneder fremover

Kundecaser

Hva vi gjorde

Digital markedsføring
Grafisk design
Nyhetsbrev
Videomarkedsføring
Besøk kundens nettside her
Oversikt

Om projeskter

Lyn Elektro ble stiftet i 2011 og bedriften består i dag av mer enn 70 ansatte. De har kontor både på Grålum i Sarpsborg og på Vesterøy i Hvaler kommune. Deres kjerneområder er elektroinstallasjon, energimontasje, fiber, bredbånd, sikkerhet og kursvirksomhet. De har blant annet spesialisert seg på levering av ladestasjoner for el-biler samt varmepumper for effektiv og lønnsom oppvarming av hus. Som medlem av Norges Elektroentreprenørforbund (NELFO) og elektrikerkjeden Norgeseliten er de konkurransedyktige gjennom de fordeler dette samarbeidet tilbyr.

Med hjelp av Ut av Boksen sin spisskompetanse, har vi virkelig fått bruk for vår egen. Ut av Boksen har nemlig sikret oss en smekkfull oppdragsliste fremover. Vi har rett og slett ikke sett oss tilbake, etter at vi startet samarbeidet med Ut av Boksen Kommunikasjon – Gunnar Stene, LYN Elektro.

Utfordringen

Ut av Boksen kan utvikle en helhetlig strategi innen digital markedsføring for din bedrift. På den måten er du representert i alle relevante kanaler (nettside, søkemotorer, SoMe etc.). En god strategi skaper en engasjert og lojal kundebase, og baner vei for nye leads innen din målgruppe!

Resultatene

I vårt samarbeid har vi jobbet med videomarkedsføring, facebook-kampanjer, og generelt mye med synlighet, for å kunne nå ut nye kunder! LYN Elektro kan dermed skryte på seg en konverteringsrate på hele 80%!

Høyt vurdert kundereise

Strategisk & kreativt byrå

Mange av våre kunder opplever vekst i løpet av det første året av å jobbe med oss.

Stor erfaring fra alle typer bransjer

Bærekraftig markedsføring
Topp kundereiser
Erfarne rådgivere
Din Markedsføring avdeling
Book et møte
ANnonser kampanje til Family Sports ClubVisuell profil og identitet til Pepos Gastropub
1/2

Samarbeid med UAB har vært strålende!
Sikker Jernbane AS har fått en slående vakker og moderne digital profil, takket være de kreative folka i Ut av Boksen. De viser både høy profesjonalitet, og bransjeforståelse. Det har vært et verdifullt samarbeid for oss.

Morgan Rostad - Daglig Leder
2/4

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Service.
Denne gjengen leverer knallbra resultater til hyggelige priser 👍🏻 kommer til å bruke de masse i årene fremover.

Kåre Sinding - Daglig Leder
TRUSTED BY
Godkjent av alle verktøyene vi trenger for bedriftens vekst