LYN Elektro AS

Fullbooket flere måneder fremover

 Digital markedsføringFullbooket flere måneder fremover

LYN Elektro AS

Lyn Elektro ble stiftet i 2011 og bedriften består i dag av mer enn 70 ansatte. De har kontor både på Grålum i Sarpsborg og på Vesterøy i Hvaler kommune. Deres kjerneområder er elektroinstallasjon, energimontasje, fiber, bredbånd, sikkerhet og kursvirksomhet. De har blant annet spesialisert seg på levering av ladestasjoner for el-biler samt varmepumper for effektiv og lønnsom oppvarming av hus. Som medlem av Norges Elektroentreprenørforbund (NELFO) og elektrikerkjeden Norgeseliten er de konkurransedyktige gjennom de fordeler dette samarbeidet tilbyr.

Levert tjenester

Digital markedsføring
Grafisk design
Nyhetsbrev
Videomarkedsføring
Bøk et møte

Utfordringen

Ut av Boksen kan utvikle en helhetlig strategi innen digital markedsføring for din bedrift. På den måten er du representert i alle relevante kanaler (nettside, søkemotorer, SoMe etc.). En god strategi skaper en engasjert og lojal kundebase, og baner vei for nye leads innen din målgruppe!

Resultatene

I vårt samarbeid har vi jobbet med videomarkedsføring, facebook-kampanjer, og generelt mye med synlighet, for å kunne nå ut nye kunder! LYN Elektro kan dermed skryte på seg en konverteringsrate på hele 80%!

Med hjelp av Ut av Boksen sin spisskompetanse, har vi virkelig fått bruk for vår egen. Ut av Boksen har nemlig sikret oss en smekkfull oppdragsliste fremover. Vi har rett og slett ikke sett oss tilbake, etter at vi startet samarbeidet med Ut av Boksen Kommunikasjon – Gunnar Stene, LYN Elektro.

Besøk kunde nettside her

Våre kunder får fantastiske resultater fra oss.

Åpningstider
Man - fre 09. - 16.
Technician repairing a car
700
Leads for LYN Elektro
Mezzo Grill Restaurant
4.5/5
Rating
service- og salgssjef

Gunnar Stene

Ut av Boksen er for oss en viktig samarbeidspartner og har gitt oss flere effektive og gode løsninger. Reklame kampanjene de hjelper oss med leverer konsekvent som forventet eller enda bedre. Vi ser frem til nye måter å nå en større kundemasse sammen med Ut av Boksen.
Senior markedssjef

Daniel Dahlstrøm - Solorkan AS

Ut av Boksen har gitt oss flere effektive og gode løsninger. Reklame kampanjene de hjelper oss med leverer konsekvent som forventet eller enda bedre. Ser frem til nye måter å nå en større kundemasse.
Slettgjelden

Kåre Sinding - Daglig leder

“⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ service. Denne gjengen leverer knallbra resultater til hyggelige priser 👍🏻 kommer til å bruke de masse i årene fremover.”
Motor forum - Fredrikstad

Tommy Høili - Selger

Ut Av Boksen er kreative, gode, og leverer gode produkter til riktig tid! I tillegg viser de god forståelse for både bransje og marked. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sikkerjernbane AS

Morgan Rostad - Daglig leder

Samarbeid med UAB har vært strålende!
" Sikker Jernbane AS har fått en slående vakker og moderne digital profil, takket være de kreative folka i Ut av Boksen. De viser både høy profesjonalitet, og bransjeforståelse. Det har vært et verdifullt samarbeid for oss."
Mezzo grill + Pepos gastropub

Alfredo Yahya Yigiter - eier

Å kunne ha en nettside, og det å være synlig på nett, det har vært alfaog omega for oss. Ut av Boksen Kommunikasjon har blant annet hjulpet oss medSosiale Medier, og videoer, noe som har vist seg å være viktig for at kunder skal finne oss. Samarbeidet med Ut av Boksen har virkelig vært en viktig faktor for oss.
Family sports club - fredrikstad

Mathis Holme - Daglig leder

"Alt av det Ut Av Boksen Kommunikasjon har levert oss har vært kreative og sterke produkter. Vårt samarbeid med hodene i Ut av Boksen har rett og slett vært både ryddig og fint! "
Restaurant HosMartin

Martin Frøik Christiansen - Daglig leder

" Ut av Boksen har løftet HosMartin opp til nye potensialer. Ved å opprette og drifte nettsider, googler-tjenester, og sosiale medier, har kundene strømmet til. I tillegg er de flinke folka i Ut av Boksen Kommunikasjon alltid behjelpelige, når det kommer til utfordringer innen IT. "