Videomarkedsføring:
Engasjer og konverter med Ut av Boksen

Video er kongen av innhold i den digitale verden. Hos Ut av Boksen hjelper vi deg med å lage fengende videoer som engasjerer publikummet ditt og får dem til å handle.

Erfarne videoprodusenter
Kreativ og ut av boksen
Målbare resultater

Bli mer synlig med video reklame!

Videomarkedsføring som engasjerer og konverterer!

Ut av Boksen leverer alt innen videomarkedsføring. Video i annonser (ads) og kampanjer gir best effekt med tanke på sosiale medier og Google ved å skape engasjement. Ut av Boksen leverer alt innen videomarkedsføring til din bedrift. Fra profilvideo om bedriften din, video til kampanjer og annonser, til stories på sosiale medier som Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat og TikTok.

Videoene kan brukes i markedsføringen av din bedrift for å oppnå de resultatene du ønsker. Hos Ut av Boksen hjelper vi deg gjennom hele prosessen, også med publiseringen. Videoene publiseres på din nettside eller YouTube-kanal, eller rett i målgruppens feed, gjennom dine sosiale medier.

Ut av Boksen kan levere en totalpakke i tråd med dine ønsker og behov. Video og markedsføring går rett og slett som hånd i hanske!
Ut av Boksen - Mediebyrå i Fredrikstad og Sarspborg
"Videoproduksjon for effektiv digital markedsføring"

Vi leverer alt innen videomarkedsføring.

Video i annonser (ads) og kampanjer gir best effekt med tanke på sosiale medier og Google. Ut av Boksen leverer alt innen videomarkedsføring til din bedrift.

Snakker med ut av boksen mediabyrå
Bli med på laget !
80%

conversion Rate

90%

All through video views

+10000
Engagement
Filmproduksjon - Ut av Boksen kommunikasjon

Reklamevideo

Reklamevideo til sosiale medier bør være kort og konsis. Dersom du selger et produkt eller en tjeneste, passer en slik reklamefilm til deg. Man bruker også sosiale medier for å vekke oppmerksomhet rundt bedriften, uten å selge noe direkte. Video med en annonse på Facebook, Instagram osv. vil garantert treffe dine kunder, få flere salg, eller skape engasjement rundt bedriften din. Perfekt for å komme i kontakt med kundebasen din!

Referanser kunde Bare Bil AS Fredrikstad

Profil video

En profilvideo er en presentasjon av din bedrift, og skal beskrive hvem dere er, hva dere kan levere av produkter og tjenester, og gi dine kunder en forståelse av bedriften. En slik video er gjerne én til to minutter lang og publiseres som oftest på hjemmesiden til bedriften. Se noen av våre profilvideoer og andre typer markedsføringsvideo på  YouTube kanalen vår. Dette er en gyllen mulighet for å skape et godt førsteinntrykk tidlig!

Nicole fra Ut av Boksen - Lager vide hos Kunde - Videoreklame

Story video

Story video bruker vi for å fortelle dine følgere i sosiale medier om siste nytt, eller for å fortelle dem om hva bedriften din tilbyr. Noen liker også å bruke story for å vise hva som skjer bak fasaden. På denne måten blir man kjent med bedriften, samt kvaliteten og servicen dere tilbyr. En story video bør handle om et tema eller en nyhet som er relevant for bedriften din, og bør være mellom 10 og 20 sekunder. Her er det gode muligheter for å skape en god relasjon til målgruppen din, samt skape engasjement!

Profil video til PRETEC
Vil du vite mer?

Våre video tjenester

  • Reklamefilm
  • Informasjon og undervisning
  • Event - Messe
  • Drone video
  • Byggeplass timelapse video
  • Animasjon
  • SoMe Video
  • Livestream

Et videomarkedsføringbyrå som er med deg fra start til slutt.

Nysgjerrig? Skal vi ta en prat?
En uforpliktende samtale for å se om vi er en match.
Vurdering av din nettside om ønskelig. Strategisk vurdering av din bedrift, behov og budsjett.

Ta kontakt
01

Få tilbud

Kontakt oss med ditt behov, spørsmål eller visjon. En av ekspertrådgiverne vil kontakte deg snarest.

02

Ide´ og utvikling

Vi starter med et tomt lerret. Teamet vårt vil hjelpe deg med ideen, storyboardet og strategien.

03

Action day

Etter at alt er avtalt, legger vi en god plan for når vi skal filme og hvor lang tid det vil ta å levere det første utkastet.

Video referanser kunde

Se hvem vi jobber for

Ut av Boksen er et markedsføringsbyrå som jobber med noen av de mest innovative
og suksessrike bedriftene i Norge. Vi er stolte av våre samarbeidspartnere, og vi er alltid på jakt etter nye prosjekter.
LYN Elektro AS Samarabeid med Ut AV Boksen AS - Mediebyå i Fredrikstad og SarspborgPretec video kundeFamily Sports Club FredrikstadSamarabeid med Ut AV Boksen AS - Mediebyå i Fredrikstad og Sarspborg
Se mer på vår Youtube-kanal