Øk din omsetning med digital markedsføring

Digital Markedsføring

Vi leverer skreddersydd digital markedsføring til store og små bedrifter.

Hva er effektiv digital markedsføring?

Digital markedsføring refererer til bruken av elektroniske plattformer og enheter, som datamaskiner, mobil og nettbrett, for å nå og engasjere kunder. En skreddersydd digital markedsføringsstrategi er en som er designet spesifikt for en bestemt virksomhet, og tar hensyn til virksomhetens mål, målgruppe, ressurser og andre faktorer.

En skreddersydd digital markedsføringsstrategi kan inkludere en rekke taktikker, for eksempel søkemotoroptimalisering (SEO), markedsføring i sosiale medier, e-postmarkedsføring, innholdsmarkedsføring og annonsering på nettet. Strategien bør utformes for å hjelpe virksomheten med å nå sine mål, som å øke merkevarebevisstheten, generere potensielle kunder og drive salg.
Digitale markedsføringsstrategier kan være effektive for både store og små bedrifter. Store bedrifter kan ha flere ressurser og et større publikum å nå, men små bedrifter kan også dra nytte av digital markedsføring ved å målrette spesifikke nisjer og bygge relasjoner med kundene sine gjennom personlig tilpassede interaksjoner.
Book et møte her!

UAB - Hva vi kan tilbyr

Ut av Boksen kan utvikle en helhetlig strategi innen digital markedsføring for din bedrift. På den måten er du representert i alle relevante kanaler (nettside, søkemotorer, sosiale medier etc.). En god strategi skaper en engasjert og tilbakevendende kundebase.

  • Vi leverer skreddersydd digital markedsføring til store og små bedrifter.
  • Ut av Boksen har lang erfaring med å utvikle en markedsføringsstrategi for alle flater
  • Vi håndterer alt for deg så du kan fokusere på kunden
  • Med vår strategi innen digital markedsføring bistår vi i byggingen av din merkevare.
  • Økt omsetning til din bedrift.
Snakker med ut av boksen mediabyrå
Se Kundecaser her

Hva er digital markedsføring?

Digital markedsføring er et bredt tema som inkluderer mange elementer. Det kan best beskrives som annonsering gjennom digitale kanaler som søkemotorer, nettsider, sosiale medier, e-post og mobile applikasjoner.

Det digitale er kjernen i all markedsføring – det har gått fra å være en av egenskapene til en markedsfører til den essensielle egenskapen

Via disse plattformene annonserer bedrifter for sine produkter, tjenester og merkevarer. Forbrukere fokuserer nesten all sin oppmerksomhet til det digitale når man skal finne mer informasjon om et produkt man er interessert i.

Basert på Googles egne resultater så benytter 48% av oss en søkemotor, 33% ser på merkevarens nettside og 26% søker via mobile applikasjoner.

Få tilbud her
ANnonser kampanje til Family Sports Club

Godkjent av verktøyene du bruker hver dag

Markedsføring referanser kunde

Motor Forum Fredrikstad Samarbeid med Ut av Boksen AS
Family Sports Club FredrikstadSamarabeid med Ut AV Boksen AS - Mediebyå i Fredrikstad og Sarspborg
LYN Elektro AS Samarabeid med Ut AV Boksen AS - Mediebyå i Fredrikstad og Sarspborg
Hjelp med gjel slettgjelden - logo lagret av ut av boksen byrå i Fredrikstad
TikTok Ads

TikTok Annonsering med Ut av Boksen

Annonsering på TikTok har blitt et viktig verktøy for bedrifter som ønsker å nå et bredere publikum. Med over 800 millioner aktive brukere er det den perfekte plattformen for å målrette budskap mot en yngre demografi, og lede de gjennom salgstrakten med kreativt og engasjerende innhold.

Plattformens bruk av video gjør det enkelt å lage innhold som er både visuelt tiltalende og informativ, noe som gjør den til en ideell plattform for annonsering.

Hos UAB kan vi hjelpe kundene våre med å lage annonser som skiller seg ut og engasjere publikum på en effektiv og kreativ måte, og hjelpe dem med å øke merkevarebevisstheten og nå målene sine.
"Vi gleder oss til å bli kjent med deg og ditt bedrift."
Ta kontakt

Skal vi ta en prat?

Les vår personvernerklæring før du sender inn.
Takk skal du ha! Din henvendelse er mottatt! Vi tar kontakt så raskt som mulig
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet. Kan sende oss en direkte e-post her.
Kundecaser

UAB + Kunder mål = Sant

Som en pålitelig digital partner for bedrifter, her er noen tjenester og resultater vi har levert til våre kunder.

Utforsk Kunde caser
Fullbooket flere måneder fremover
Les caser her