Øk din omsetning med digital markedsføring

Vi leverer skreddersydd digital markedsføring til store og små bedrifter.

Vi håndterer alt for deg så du kan fokusere på kunden.

ANnonser kampanje til Family Sports Club

Godkjent av verktøyene du bruker hver dag

Success story

Vi har lang erfaring med å utvikle en markedsføringsstrategi for alle flater

Digitale markedsføringsstrategier kan være effektive for både store og små bedrifter.

Utforsk Kunde caser
Denne finanstjenesten fikk over 100 leads på to måneder
Denne finanstjenesten fikk over 100 leads på to måneder
Les caser

Hva er effektiv digital markedsføring?

Digital markedsføring refererer til bruken av elektroniske plattformer og enheter, som datamaskiner, mobil og nettbrett, for å nå og engasjere kunder. En skreddersydd digital markedsføringsstrategi er en som er designet spesifikt for en bestemt virksomhet, og tar hensyn til virksomhetens mål, målgruppe, ressurser og andre faktorer.

En skreddersydd digital markedsføringsstrategi kan inkludere en rekke taktikker, for eksempel søkemotoroptimalisering (SEO), markedsføring i sosiale medier, e-postmarkedsføring, innholdsmarkedsføring og annonsering på nettet. Strategien bør utformes for å hjelpe virksomheten med å nå sine mål, som å øke merkevarebevisstheten, generere potensielle kunder og drive salg.
Digitale markedsføringsstrategier kan være effektive for både store og små bedrifter. Store bedrifter kan ha flere ressurser og et større publikum å nå, men små bedrifter kan også dra nytte av digital markedsføring ved å målrette spesifikke nisjer og bygge relasjoner med kundene sine gjennom personlig tilpassede interaksjoner.
80%
conversion Rate
90%
All through video views
+10000
Engagement
TikTok Ads

TikTok Annonsering med Ut av Boksen

Annonsering på TikTok har blitt et viktig verktøy for bedrifter som ønsker å nå et bredere publikum. Med over 800 millioner aktive brukere er det den perfekte plattformen for å målrette mot en yngre demografisk person og flytte dem gjennom salgstrakten med kreativt og engasjerende innhold.

Plattformens bruk av video gjør det enkelt å lage innhold som er både visuelt tiltalende og informativt, noe som gjør den til en ideell plattform for annonsering.

Hos UAB kan vi hjelpe kundene våre med å lage annonser som skiller seg ut og engasjere publikum på en effektiv og kreativ måte, og hjelpe dem med å øke merkevarebevisstheten og nå målene sine.
Ut Av Boksen hjelper deg til å bli bedre sett på nett!

Markedsføring

UAB - Hva vi kan tilbyr

Ut av Boksen kan utvikle en helhetlig strategi innen digital markedsføring for din bedrift. På den måten er du representert i alle relevante kanaler (nettside, søkemotorer, sosiale medier etc.). En god strategi skaper en engasjert og tilbakevendende kundebase.

  • Vi leverer skreddersydd digital markedsføring til store og små bedrifter.
  • Ut av Boksen har lang erfaring med å utvikle en markedsføringsstrategi for alle flater
  • Vi håndterer alt for deg så du kan fokusere på kunden
  • Med vår strategi innen digital markedsføring bistår vi i byggingen av din merkevare.
  • Økt omsetning til din bedrift.
Snakker med ut av boksen mediabyrå
Se Kundecaser her

Hva er digital markedsføring?

Digital markedsføring er et bredt tema som inkluderer mange elementer. Det kan best beskrives som annonsering gjennom digitale kanaler som søkemotorer, nettsider, sosiale medier, e-post og mobile applikasjoner.

Det digitale er kjernen i all markedsføring – det har gått fra å være en av egenskapene til en markedsfører til den essensielle egenskapen

Via disse plattformene annonserer bedrifter for sine produkter, tjenester og merkevarer. Forbrukere fokuserer nesten all sin oppmerksomhet til det digitale når man skal finne mer informasjon om et produkt man er interessert i.

Basert på Googles egne resultater så benytter 48% av oss en søkemotor, 33% ser på merkevarens nettside og 26% søker via mobile applikasjoner.

Få tilbud her
ANnonser kampanje til Family Sports Club

Med digital markedsføring fra Ut av Boksen blir du synlig

Fremtiden innen digital markedsføring

Fremtiden til digital markedsføring kan forvente å se en økning i antalle mobile enhenter forbrukerne kan benytte seg av. I tillegg til at sosiale medier vil bli viktig i handel mellom bedrifter. Søkemotorer vil bli mer optimalisert for videoinnhold og nyhetsbrev vil bli enda mer skreddersydde.

Book et møte

Øk din omsetning med digital markedsføring

Markedsføring i alle kanaler

Dagens digitale markedsføring er et enormt system av kanaler hvor markedsførere vil annonsere for sin merkevare. Men annonseringen er mye mer kompleks enn kun å benytte nettsider og sosiale medier. For å utnytte potensialet best mulig må man kikke nærmere på koden bak annonsen. En kode som gjerne går på tvers av de forskjellige kanalene. Bare ved å utnytte dette vil man få mest mulig engasjement fra forbrukerne. Et meningsfylt engasjement skaper en tilbakevendende kundebase, basert på innsamlet informasjon over tid. Ved å engasjere kundene i det digitale landskapet bygger du oppmerksomhet rundt din merkevare, og plasserer din bedrift i front når kunden er klar for å handle.

Ved å ha en markedsføringsstrategi som favner om flere kanaler, kan markedsførere hente inn verdifull innsikt fra den spesifikke målgruppen. På den måten skaper man nye metoder som en engasjert kunde kan benytte seg av for å handle. De som engasjerer kunden i flere kanaler opplever at 89% av kundene gjerne kommer tilbake, mens hos de som ikke gjør det er det samme tallet 33%.

Markedsføring referanser kunde

Motor Forum Fredrikstad Samarbeid med Ut av Boksen AS
Family Sports Club FredrikstadSamarabeid med Ut AV Boksen AS - Mediebyå i Fredrikstad og Sarspborg
LYN Elektro AS Samarabeid med Ut AV Boksen AS - Mediebyå i Fredrikstad og Sarspborg
Interpadel logo
Hjelp med gjel slettgjelden - logo lagret av ut av boksen byrå i Fredrikstad

Våre kunder får fantastiske resultater fra oss.

Åpningstider
Man - fre 09. - 16.
Technician repairing a car
700
Leads for LYN Elektro
Mezzo Grill Restaurant
4.5/5
Rating