Logo design , Design for trykk

Grafisk tjenester

Ut av Boksen leverer alt innen grafisk arbeid!

Vi tilbyr en rekke grafiske tjenester – vi designer alt til din nettside, sosiale medier, trykksaker, skilt, klær med mere. Vi bistår gjerne på reisen fra idè til ferdig produkt og kan utvikle en helhetlig strategi og fullstendig grafisk profil basert på gode analyser, i tråd med din visjon, verdier og mål.

Bli med på laget !

Utseende og funksjonalitet

Godt grafisk design bidrar sterkt til mulighetene for suksess i et digitalisert samfunn. Fonttyper, farge- og bildevalg er ressurser for å fortelle en historie, og når benyttet riktig er de ikke bare iøyenfallende, men de viser også et budskap. Det kan være din bedrifts visjon, mål eller hensikt.«Design er ikke bare utseende, det er også funksjonalitet»
Få tilbud her

Design er ikke bare utseende, det er også funksjonalitet

Studier viser at mennesker som oftest ikke bruker mer enn 50 millisekunder på å forme et førsteinntrykk av en nettside. Logoen er hva man først legger merke til, og kombinert med en god grafisk stil med en rød tråd gjennom hele nettsiden er mulighetene for at kunden bruker lenger tid på din nettside betydelig større.

Den samme grafiske profilen bør også gjenspeiles i din bedrifts aktivitet i sosiale medier.Vet du hva et venteværelse hos legen og et arkivbilde har til felles? De er begge intetsigende. God grafisk design bør aldri være standard. Det kreves en god designer for å lage et unik design dine kunder vil huske.

Dokumentert vekst med en grafisk profil

Forskning viser at en god grafisk profil kan øke salg, inntjening, omsetning og vekst. Ved å utnytte og forstå det grafiske aspektet vil man ha en konkurransedyktig fordel.

  • For hver 1000 kroner bedriften bruker på design, kan det gi tilbake 2250 kroner i omsetning.
  • Raskt voksende bedrifter er rundt seks ganger flinkere til å se viktigheten i design enn statiske bedrifter.
  • Bedrifter som ser verdien i grafisk design ser en betydelig større økning i vekst.

Grafisk referanser kunde

Våre kunder får fantastiske resultater fra oss.

Åpningstider
Man - fre 09. - 16.
Technician repairing a car
700
Leads for LYN Elektro
Mezzo Grill Restaurant
4.5/5
Rating