Hvorfor video er en effektiv markedsføringsteknikk?

Ut av Boksen kan bistå deg med din videomarkedsføring! Vi kan tilby alt innen video som profileringsvideoer, merkevarebygging i sosiale medier, videoannonser, kampanjer og mye mer.

Fordelene med video

Videomarkedsføring er en gunstig investering. Det øker engasjementet fra kunden, og skaper en større sannsynlighet for salg siden man allerede har kundens oppmerksomhet. En stor del av internett består allerede av video, og den statistikken forventes å øke i fremtiden. Video er lettest å huske, attraktivt å dele i sosiale medier og er fire ganger mer sannsynlig for å bli sett enn tekst. Bare se på statistikken.

De mest vanlige markedsføringsteknikkene med video

Video kan benyttes på flere plattformer. En kan benytte seg av video på nettsiden, f.eks med en landingsside for å skape engasjement blant kunder. I tillegg til markedsføringsvideoer, er også instruksjonsvideoer for å demonstrere din tjeneste eller produkt populært. Video skaper mer interesse på webinarer og eventer din bedrift deltar på, samt den klassiske markedsføringen på TV, film og på kino. Mange har også benyttet video i markedsføringsøyemed i sine skilt og billboards.

Noen eksempler på typiske teknikker innen videomarkedsføring

Hvorfor vi anbefaler videomarkedsføring

For å sette det litt i perspektiv, kan vi benytte YouTube og Facebook som eksempler. En halv milliard mennesker benytter disse plattformene til å se på video hver dag. Hos YouTube lastes det opp 500 timer med video hvert eneste minutt. Hos Snapchat ser brukerne hele 10 milliarder videoer daglig. Disse tallene viser hvor viktig video er i den digitale verden, og ikke minst hvor attraktivt mediet er for brukeren. La oss gå tilbake til statistikken et øyeblikk.

Ut av Boksen ute på video oppdrag for Motor Forum

To av Ut av Boksens kreative hoder ute på oppdrag for å lage video for Motor Forum i Fredrikstad og den nye modellen XPENG P7 som er i salg nå.

Foto: Ut av Boksen Kommunikasjon
Foto: Ut av Boksen Kommunikasjon

Så hvorfor bruke video?

Det viktigste er at kunden helt enkelt husker deg bedre, på den måten er det lettere at man vender tilbake til din nettside. I tillegg skaper det engasjement hos kunden, en godt produsert og kreativ videoannonse kan alene føre til at kunden foretar et kjøp. Videomarkedsføring skaper også mer synlighet på nett ved å være ekstremt fordelaktig for søkemotorer og øker trafikken inn til din nettside.

Hvorfor Ut av Boksen skal levere video til deg?

  • Optimaliserte videoer til alle plattformer som PC, nettbrett og mobil.
  • Tilpassede videoer med både tekst og lyd.
  • Korte videoer, med et klart og tydelig innhold.
  • Kreative hoder som tenker utenfor boksen.
  • Et team som samarbeider sammen med deg om å lage den perfekte videoen, basert på dine ønsker.
  • Lang erfaring med alle former for reklame og merkevarekampanjer og kan forsikre deg om at video er det viktigste mediet når det gjelder å nå ut til dine eksisterende og fremtidige kunder.
Foto: Ut av Boksen Kommuikasjon

Se for eksempel våre kunder Hos Martin og Colortec. De har benyttet videomarkedsføring for å profilere sin bedrift.

Hos Martin Restaurant - Fredrikstad

Videomarkedsføring i form av profilering av ny restaurant.

Video produsert av Ut av Boksen AS

Colortec - Fredrikstad

Videomarkedsføring i form av profilering av bedriften.

Video produsert av Ut av Boksen AS

Skal vi jobbe sammen?

Ut av Boksen kan bistå deg med digital markedsføring!

Vi kan tilby en totalpakke innen digital markedsføring med elementer som nettside, nettbutikk, annonser og mye mer.

Bli med